Onze gîte Villa Felinas is te huur voor 2 tot 6 personen. In overleg is uitbreiding naar 8 personen mogelijk tegen een meerprijs van € 100,= per extra persoon per week (er zijn 3 slaapkamers met tweepersoons bedden en één slaapkamer met een stapelbed).

Huurprijzen zijn per week. In de zomermaanden is de minimale huur periode twee weken. De huur is inclusief bedlinnen en handdoeken en exclusief toeristenbelasting (€ 0,55 p.p.p.n.)

Zaterdag is de wisseldag. U kunt ons vakantiehuis vanaf 14.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek dient u uiterlijk om 9.00 uur het huis op te leveren voor de eindschoonmaak.

Gemiddeld elektriciteits- en waterverbruik zijn in de huur inbegrepen. Eventueel houtverbruik wordt apart in rekening gebracht.

Ook kunt u gebruik maken van de draadloze breedband internetaansluiting (neem wel zelf uw laptop mee). Er zijn in het huis een aantal vispassen aanwezig. Deze gelden alleen voor het vissen in het meer van Felinas (op ca. 800 mtr. loopafstand). De kosten van zowel gebruik internet als het gebruik van de vispas zijn in de huurprijs inbegrepen.

Laagseizoen: april, mei, oktober en november behalve de mei- en herfstvakantie
Halfseizoen: juni, september en mei- en herfstvakantie
Hoogseizoen: juli en augustus

Kijk hier voor de tarieven per week en de huurvoorwaarden.